FAQ

Op deze pagina geven wij antwoord op de meest gestelde vragen. Mocht jij een vraag hebben die wij niet beantwoorden? Laat het dan weten in de comments. Dan zullen wij jouw vraag toevoegen.

Is the Pirate Bay legaal?

Ja, the pirate bay is legaal. Echter kan er wel illegaal op gedownload worden. Zo kan je bijvoorbeeld software downloaden zonder dat je er voor betaalt, terwijl je er wel voor zou moeten betalen. Denk bijvoorbeeld aan FIFA, muziek, games etc.

Hoe werkt the Pirate Bay?

Wij hebben voor jou op onze home page een stappenplan gemaakt. Daarbij verwijzen wij eerst naar het feit dat je het beste een VPN kan gebruiken. Daardoor is jouw verbinding versleuteld. Daarna kan je naar onze Proxy Lijst. In deze lijst staan de meest gebruike Pirate Bay proxies.

Wat kan je op The Pirate Bay?

The Pirate Bay is een platform/website waar mensen software of documenten kunnen downloaden. Zo kan je er bijvoorbeeld handleidingen downloaden, maar zoals eerder al aangegeven, kan je er ook illegale dingen downloaden.

Hoe kom ik op de Piratebay?

Op onze homepage staat een stappenplan. Begin altijd met het aanschaffen van een VPN om zo jouw internetverbinding te versleutelen voor criminelen. Ga daarna naar een van de sites die wij weergeven.

Hoe Piratebay omzeilen?

Dat kan eenvoudig via een zogenaamde mirror. Een mirror is een soort van Piratebay website, een soort cloon. Als Piratebay geblokkeerd is bij jou, zorg dan dat je de geografische blokkade omzeilt met een VPN.