torrentsite

Torrentsite

In dit artikel vind je de beste torrentsite van 2020 die echt werkt. Wij zullen je uitleggen waarvoor je torrent sites kan gebruiken, en waar je aan moet denken als je gebruik maakt van een torrent site.

Gebruik altijd een VPN op een Torrent site

Wij willen graag beginnen met het benadrukken dat het echt noodzakelijk is om een VPN te gebruiken wanneer je een Torrent site bezoekt. Door het gebruik van een VPN worden jouw gegevens versleuteld en zul je anoniem rond surfen op het web. Er zijn steeds meer VPN providers op het web, dus de prijzen zijn tegenwoordig ook redelijk laag. Zelf ervaren wij de beste prijs-kwaliteit verhouding met NordVPN. Hierdoor voorkom je dat hackers jouw gegevens hacken. En laten wij eerlijk zijn, ook op de beste torrent sites van 2020 bevinden zich nog steeds mensen die niet de goede intenties hebben.

Top 5 torrent sites van 2020

1. The Pirate Bay

Dit is wellicht de meest bekende torrent site die er is. Je kan de site bereiken door te surfen naar thepiratebay.org. De site heeft een rumoerige geschiedenis, maar is nog steeds erg duidelijk en overzichtelijk.

Er zijn maandelijks nog steeds miljoenen internetgebruikers die gebruik maken van the Pirate Bay, wat ook legaal is. Echter willen wij er wel op duiden dat files waar auteursrecht op bevindt niet toegestaan is om te downloaden.

2. Rarbg

Rarbg is een vrij nieuwe torrent site die nu ongeveer 15 jaar in de lucht is. De kwaliteit van de site is erg goed, wat er voor gezorgd heeft dat verschillende overheden de site geblokkeerd hebben. Je kan de site bezoeken door naar Rarbg.to te gaan. Je zult op deze site veel nieuwe content vinden.

Zoals aangegeven is deze site in veel landen geblokkeerd. Door het gebruik van een VPN kan je geografische blokkades omzeilen. Voor een paar euro per maand heb je een licentie voor NordVPN.

3. 1337x.

De derde torrent site in ons lijstje die wij kunnen aanbevelen is 1337x.to. Deze torrent site is vooral erg geschikt om films te downloaden. Ook is de interface/layout erg duidelijk, waardoor het gebruiksvriendelijk is.

Verder is deze torrent site momenteel een van de veiligste torrent sites van 2020.

4. Torlock

Als je graag e-books wil downloaden dan komt Torlock erg goed van pas. Er zijn in 2020 meer dan 5 miljoen torrent beschikbaar voor jou. Een groot deel van deze torrent is van bijzonder hoge kwaliteit. Naast e-books kan je ook prima afbeeldingen downloaden op Torlock. Als je de site wil bezoeken moet je surfen naar Torlock.com.

5. Zooqle

Last but not least, Zooqle. Deze torrent site is redelijk nieuw en heeft bijna 4 miljoen geverifieerde torrents beschikbaar. Het is waarschijnlijk dat deze site in de nabije toekomst nog veel populairder gaat worden wat te maken heeft met de kwaliteit van de website. Zoogle is erg gebruikersvriendelijk en heeft veel films en series in de database. Je kunt naar deze torrent door te surfen naar Zoogle.com.

Torrentsite

Nu hebben wij je een top 5 torrent sites aan jou gegeven. Wat de beste torrentsite is hangt af van jou doel. Wij hebben per torrentsite aangegeven wat de kenmerken zijn. Ben je op zoek naar een Pirate Bay Proxy lijst, klik dan hier.

Waarom is een VPN dan zo belangrijk?

Het is al een paar keer gezegd in dit artikel dat je echt een VPN moet gebruiken wanneer je een torrent site bezoekt. Het is natuurlijk niet bij de wet geregeld, maar het is wel voor je eigen veiligheid. Wij hebben hieronder drie redenen waarom het belangrijk is om een VPN te gebruiken:

1 Data beperking

Door een VPN te gebruiken, zal je IP adres verbergt worden. Hierdoor kan niemand jouw online activiteit aan jou koppelen. Als jij veel torrent sites gebruikt, dan kost dat enorm veel data. Hierdoor kan een internetprovider besluiten om jou snelheid te verlagen. Wanneer je een VPN gebruikt, zal een internetprovider het datagebruik niet aan jou kunnen koppelen.

2 Geografische blokkade

In Nederland zijn veel torrent websites geblokkeerd door de overheid. Wij vinden dat jammer, omdat er ook legale documenten gedownload kunnen worden. Door een VPN te gebruiken, kan jij connecten met een een server buiten Nederland. Hierdoor lijkt het alsof je vanuit een land surft waar de torrent site niet geblokkeerd is.

3 Anonimiteit

Een VPN versleutelt jouw data, waardoor je bijna niet te traceren bent online. Een VPN is overigens volledig legaal. Wees er alleen wel bewust van dat beschermde producten niet gedownload mogen worden. Je kan het echter wel doen, maar dat is niet de bedoeling.

Wij willen benadrukken dat wij op geen enkele manier aanmoedigen om auteursrechtelijk materiaal te downloaden. Wij keuren dit volledig af.